Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 17 – 2021 #UTBYTTE

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 17 – 2021#UTBYTTE

I ukens WebTV har vi fokus på utbytteaksjer gjennom verktøyet Aksjeutvelgelse. Vi er også innom Oslo Børs, S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Morgenrapport 26. april

Det ble en svak stigning i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1073 poeng, noe som er en oppgang på 0.4 prosent. Uken som helhet ga likevel en nedgang på 1.1 prosent.

Hovedindeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt etter at investorene de siste månedene stadig har gått oppover i pris for å kjøpe seg opp i markedet. Videre oppgang innenfor trenden indikeres. Ved reaksjoner ned, er det støtte ved gulvet i trendkanalen ved ca 1040 poeng, samt kortsiktig støtte rundt 1065 poeng.

Investtechs langsiktige hausseindeks har gått svakt nedover de siste ukene. Den ligger imidlertid fortsatt på høye 74 poeng og indikerer at en stor overvekt av de langsiktige investorene er positive til børsen. Den kortsiktige hausseindeksen har falt 12 poeng siste uken og ligger på 46 poeng. Dette indikerer en liten overvekt av pessimister blant de kortsiktige investorene.

Det er den siste måneden meldt 88 innsidehandler i selskapene notert på Oslo Børs. Kjøpsandelen var 90 prosent, det høyeste nivået siden november i fjor, og innsiderne sender signaler om god tro på kursoppgang i egne selskaper.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer