Gå til hovedinnhold

Ventetid & Vippestater!

Det er ikke bare mediene som bestiller meningsmålinger, det gjør også de med mest å vinne på å vite resultatet tidlig. Store hedgefond og banker, har egne metoder som tidlige valgdagsmålinger og temperaturmålere i viktige vippestater, for å ligge et hestehode foran resten av markedet som får nyhetene sine via underholdningskanaler. Er vi vitne til en Hillary seier nå som markedet plutselig dro seg til 1% på en time? 

I ventetiden har jeg ett lesetips og ett youtoubetips.

OPEC og Partisavtalen representerer to ulike syn på verden, der en av partene må ta feil. De oljeproduserende landene legger nemlig til grunn en kraftig vekst i oljeetterspørselen de neste 25 årene, samtidig som Parisavtalen gjør at de største kundene må redusere bruken betraktelig! Den grønne bevegelsen i vestlig verden har kommet så langt at det tyske parliamentet faktisk skal stemme over et forbud mot bensinbiler innen 2030. OPEC investerer for å tjene penger på økende oljesalg de neste 25 årene, og her kan de faktisk ende med å brenne fingrene enda en gang!

I dag var det en stor pressekonferanse og fremvisning av en signert avtale mellom Hyperloop One og Dubai, der de skal bygge verdens første transportsystem for både mennesker og containere.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer