Gå til hovedinnhold

Ukeskommentar uke 6 STØH Kap

Nok en uke har gått og Oslo Børs beveger seg oppover sakte men sikkert.

Det har vært en god start på børsåret så langt, det blir dermed spennende og se om denne oppgangen fortsetter.

Fra og med nå og noen uker fremover blir Q4 resultater presenter. Vi tror at Q4 blir svært spennende og at resultatene vil ha stor innvirkning på aksjekursene.

De selskapene vi er mest spent på er BW Off. og Elkem. Disse selskapene fikk en skikkelig trøkk da børsene begynte å dale ned i Oktober. Begge selskapene har hentet seg litt opp igjen fra de nådde bunn, men de har fortsatt en lang vei å gå skal de komme tilbake til gamle nivåer. Vi tror markedet har overreagert i forhold til disse selskapene og at det er priset inn rimelige pessimistiske resultater. Vi tror dermed at resultater som overgår analytikernes forventinger kan få store utsalg.

Det er også gjort fremgang mtp. En handelsavtale mellom Kina og USA. Kina har fått på plass en delegasjon i Washington DC for å diskutere avtalen. President Donald Trump har også sagt at det skal forekomme et møte mellom han og Kinas President Xi Jinping i nærmere fremtid. Trump meldte om «fantastisk fremgang» etter møtene var avsluttet 1. Feb. så vi håper på at en handelsavtale kommer på plass når USA sender sin delegasjon til Beijing senere i Februar.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer