Gå til hovedinnhold

Tradingidé!

Tunge skyer over hele Europa i dag. Oslo Børs ned -1.3%, OMX Stockholm -2.09% og DAX indeksen -2.3%. Det er kjedelig når man eier aksjer, men konstruktivt relatert til kvartalspresentasjonene som snart er i gang. Ingenting er bedre enn å skrelle av litt forventninger i forkant, slik at ikke rapportene blir en katalysator for at vi topper ut.

Scana Industrier fortsetter opp med uforminsket styrke. Aksjen er blant vinnerne på Oslo Børs i år, med en 300% oppgang. Jeg har skrevet om caset flere ganger etter at investoren Alexander Hansson flagget 10% i selskapet. Argumentet har vært at selskapet har foretatt en restrukturering i fjor, som de forhåpentligvis vil høste frukter av i år. Selskapet legger frem kvartalstall den 27. April, og den skal jeg følge for å se om de er på riktig vei.

I dag melder Twitter at de har sikret seg rettighetene til å livestreame/caste NFL kamper som går på torsdager. Dette er en kjempedeal, der Twitter åpenbart kom foran andre sosiale kanaler. NFL er størst på tv-rettigheter i hele verden, og ligaen jobber aktivt med å spre sporten til Europa og Asia. De har drøftet å plassere et fast lag i London og i Asia (mulig Kina). Twitter har hatt lav vekst det siste året, og gjennomført et sjefsbytte. Twitter aksjen er ned 25% fra $24 til $17 hittil i år. Dette kan være et turningpoint.

En av de få TA gutta jeg følger (AllStarCharts) har kommet med en tradeidé der man shorter Facebook og kjøper Twitter. Han har laget et chart på ratioen, som nå har falt drastisk. Han vedder på at dette nå er i ferd med å snu.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer