Gå til hovedinnhold

Porteføljeoppdatering STØH KAP

Vi har vært gjennom en urolig tid på børsen, preget av mye volatilitet og markante skifter dag for dag. Det har vært en utfordrende periode å skape jevn avkastning på, noe som gjenspeiles i vår plassering. Vi har bommet grovt på noen av våre investeringer, selv om vi er positive til de selskapene vi sitter i.

Vi har valgt å holde 10-15% cash for å minske risiko, samt for å ha noe å kjøpe med om interessante muligheter kom på bordet.

Vi har nå gjort noen endringer i porteføljen vår.

Vi har valgt å selge oss ned i B2 holding, for å allokere pengene over i Elkem. Vi er fortsatt sterk i troen på Elkem, og valgte derfor å øke eksponeringen mot dette selskapet.

Vi har også valgt å investere de pengene vi har sittet med, i NRC Group. Vi har sterk tro på dette selskapet, og synes det er blitt hardt straffet den siste tiden. De har fått gode kontrakter på jernbaneutvikling, og med en økning i budsjettet og større spillerom for Bane Nor, har vi tro på at selskapet vil vokse videre de neste årene. Fremtidsutsiktene taler også for at boligbyggingen i Norge og Sverige vil avta noe, og mer fokus vil settes på utvikling og utbygging av infrastruktur og anlegg.

Vi velger å sitte i resten av aksjene i påvente av resultatsesongen som nå sparkes igang.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer