Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 47 – Fra Billions og Fintech til selvangivelse og Q&A

Ny uke med #pengepodden og nye produkter i markedet!

Endelig kan glade investorer nyte sjømat-ETNer og diverse ETNer uten gearing. Nordnet er også ute med nyheten Nordnet Ventures, der vi ønsker å investere i nye fintech-bedrifter slik at du får nye og bedre løsninger for investeringene dine. Vil du vite mer om Nordnet Ventures enn hva vi snakker om i #pengepodden kan du lese dette blogginnlegget.

Programlederne våre, Anders Skar og Tom Hauglund, kommer ikke unna litt prat om oljeprisen og selvsagt den litt kjedelige, men veldig viktige selvangivelsen. Trenger du mer tips til hvordan du fyller ut selvangivelsen kan du se denne videoen, eller besøke denne siden for å lese mer.

En av lytterne våre vil høre mer om Schibsted-aksjen, og en annen om muligheter for valutasikring. Noen lurer på hvor mye norske oljeselskaper må tjene for å kunne drive butikk, hva som er normal pris/bok på Oslo Børs, og noen lurer på hvordan førhandel fungerer. Alle får svar i ukens episode av #pengepodden.

Sitter du inne med et spørsmål også? Kommenter under, eller tweet med #pengepodden.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
4 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
31.05.2016 17:29

Har kommet litt bakpå med Pengepodden, hørte episode 47 i går mens jeg løp i marka da dere dro frem gamle spørsmål fra meg om valuta og annet. Dere ønsker nok at tema skal være forståelig for flest mulig, derfor blir innholdet deres ofte litt “grunt” om man har satt seg inn i saken på forhånd. Hva med å ha en “Ekspert Q&A” der dere kan gå mer i dybden (krever mer forberedelser selvsagt)? Spørsmålet var inntekt (lønn) fra utlandet. Jeg ville bare nevne hvordan jeg løste det (en stund siden nå), jeg gjorde som det ble nevnt i en… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
01.06.2016 09:45

Hei Aksel! Hyggelig at vi er med deg på tur i marka! Valuta er absolutt et tema vi kan gå dypere inn på. Takk for god tilbakemelding og spørsmål! Vi noterer dem til en fremtidig episode.

Gjest
Gjest
25.04.2016 22:37

Hei!
Jeg lurer på om dere kan snakke om ‘aftermarket’ og hvis det blir mye aktivitet når markedet er stengt. Også nevne stop-loss

Gjest
Gjest
Svar på  Gjest
26.04.2016 11:28

Hei Knut! Vi har notert spørsmålet ditt til en senere episode 🙂