Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 77 – Liv og død i aksjemarkedet

Noen produkter holder på å forsvinne fra børs, og heldigvis kommer nye spennende produkter også. Hør mer om dette og restrukturering, tilbakekjøp av aksjer, trading og hvordan du kan tenke om investeringene dine i dette lavrentemarkedet. Som programleder Anders Skar sier – her er det mye smått og godt på menyen.

 

Noen produkter holder på å forsvinne fra børs..

(Fra 00:54) Tom og Anders snakker om kampen om offshore-selskapet Havila som er i dyp krise og står på randen til konkurs. Du kan også lese denne artikkelen fra forrige uke på E24.

 

og noen nye produkter kommer på børs..

(Fra 7:06) Hør mer om en helt ny ETF med spennende karakteristika knyttet til hedge-fond, og den nye shipping-ETFen til DNB.

 

Tilbakekjøp av aksjer

(Fra 15:03) Hvorfor kjøper selskaper tilbake aksjene sine? Vet selskapet bedre enn investorene? Anders og Tom tar opp debatten og ser blant annet på tilbakekjøpsprogrammet til OPERA.

 

Er dagene som daytrader talte?

(Fra 23:14) Er trading kun forbeholdt algoritmer og datamaskiner, eller er det noe «vanlige mennesker» også kan holde på med? Hør også mer om metoden «The 30 Minute Breakout», og tips til hvordan du kan bruke denne når du trader.

 

Rente- og obligasjonsfond

(Fra 32:44) Vi har fått inn spørsmål fra to studenter med toårig sparehorisont som lurer på hvordan de skal balansere boliglån, studielån, sparing og investering. Hva driver rente- og obligasjonsfond, og hva bør du egentlig gjøre i dette lavrentemarkedet?

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer