Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 115 – Det norske kraftmarkedet og Ung i Finans

Få en innføring i det nordiske kraftmarkedet og Ung i Finans, nettverket for deg som er under 35 år og jobber innen finansnæringen. Chris Fasseland er styremedlem i Ung i Finans, i tillegg til at han til daglig jobber i Swedbank med finansering av kraftprosjekter. Lær deg mer om kraftmarkedet, de viktigste driverne og fremtiden til strømprisen.

Dette får du høre mer om:

Ung i Finans – en arena for nettverksbygging

Hør mer om hva Ung i Finans gjør, hvorfor de eksisterer, og de ulike eventene de arrangerer. På det første seminaret kom blant annet Siv Jensen og Pareto-sjef, Svein Støle.

Er du under 35 og jobber i finans? Meld deg på her.

Det nordiske kraftmarkedet

(Fra 15:38) Hvilke kraftkilder finnes det, og hvordan er den nordiske fordelingen? Chris forteller deg mer om driverne og hva som styrer tilbud og etterspørsel. Du får også høre mer om miksen av fornybar energi som skal bedres i Europa.

Transaksjonsmarkedet i kraftparker

(Fra 32:11) Så, hvordan er det å jobbe mot kraftbransjen? Chris snakker om hvordan hans hverdag er i Swedbank, og hva han driver med til daglig. Hvem er kundene og hva har endret seg de siste årene? Hør også mer om hva som er de hotteste nyhetene og hva som herjer i media akkurat nå. Kan du frykte økende strømpriser?

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer