Morgenrapport Torsdag


Nikkei +0.72%  Shanghai +0.32%  S&P500 +0.66%  DAX futures +0.00%

Wall Street korrigerte nesten 2%, men er nå på vei opp igjen. Det må være den korteste korreksjonen hittil i år.Heldig var han som betalte $31 millionerfor 16.000 put opsjoner på januar S&P500 2980. Han doblet pengene på et raskt døgn da markedet falt, solgt halvparten (dekket innskuddet) og sitter dermed med et gratis lodd på eventuell nedside i januar med basis eksponering på cirka 300 millioner norske kroner. No further risk, just upside.

Oljeprisen stiger i forkant av OPEC møtet som startet i dag og avsluttes på fredag.Noen analytikere håper på at de overraskermed store kutt, ettersom prognosene ligger på et overskudd på 1.3 millioner fat per dag i slutten av 2020.

Da stengte Photocure 101 kroner, opp 19%, etter 133 millioner kroner i handelsvolum. Denne aksjen har endelig løsnet, etter flere år med turbulent utvikling mellom 30-60 kroner. Det skal være høyere salgsaktivitet i USA som ligger bak oppgangen, noe jeg skrev om allerede i mai måned. Ingenting vokser inn i himmelen, men jeg ser ingen grunn til å selge seg ut av denne før julerallyet. Den har fått oppmerksomhet hos en rekke aktive tradere som ikke gir seg med det første.

Robin Øvrebø i Odin Fondene, tidligere skribent på Nordnetbloggen og privatinvestor, har skrevet et veldig godt innlegg om en spesiell ledelsestype og vanvittig avkastning på selskapet de leder. Velkommen til Singletonville heter innlegget.

Mvh

Richard Paulsen

Nordnetbloggen.no/BizBot.no/Kryptografen Podcast


Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer