Morgenrapport Torsdag

Janet Yellen sier at det er flertall for renteheving i 2015, og da ser jeg ingen grunn til å tro noe annet. De kan sette opp renten når de mener det er riktig, og det behøver ikke å være tilknyttet et annonsert FED møte. Jeg tror dynamikken rundt arbeidstallene nå vil forandre seg. Gode tall og høyere lønnsvekst, vil kunne føre til renteheving, og det gjør at investorene kan finne på å selge gode tall igjen. Vi kan dermed være tilbake til: Gode tall er negativt for markedet.

De europeiske aksjefutures peker på at de åpner cirka 1% høyere. Oljeprisen som steg kraftig i går, har falt tilbake igjen, og ligger $1-2 over årets laveste notering. Selv om oljeaksjene har vært populære de siste dagene, får de ingen hjelp fra råvaren.

 

-/ PUTIN SKAL HOLDE pressenkonferanse senere i dag, der han skal snakke om de økonomiske problemene Russland nå står ovenfor. Jeg vet ikke hva vi kan vente oss, men jeg frykter at han prøver å glatte over realitetene, da kan rubelene falle igjen. Erkjennelse og en hestekur, kan føre til det motsatte.

-/ NYTT STYRE er på vei inn i EMGS, og det er Kristian Siem som har bedt om en ekstraordinær generalforsamling.

-/ ANGEL LIST er et spennende konsept. Det er en plattform der vekstselskaper kan skaffe kapital, og du som investor finne investerbare bedrifter. I tillegg kan du co-investere med andre kunnskapsrike og erfarne investorer, gjennom en enkel funksjon. Sjekk ut denne presentasjonen fra Winklevoss Capital om hvordan du kan følge deres investeringer med dine egne penger. Minimum investering er 35.000 kroner.

-/ HUSK NORDNET sitt gratis nettkurs i dag kl 14 til 14.30. Hvordan få mer ut av indeksfond? Klikk dere inn her for mer info.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer