Morgenrapport Onsdag

Der kom minusdagen i Asia, og etter at EU vendte tommelen ned for redningsplanen Spania hadde laget for Bankia konsernet, kan det bli tungt i Europa også. Jeg er ikke inngrodd bearish, og har ingen sterk teori om indeksene skal korrigere kraftig, jeg bare sliter med å se hvordan det kan skapes en vedvarende opptur når krisen i Europa går mot et nytt klimaks. Når det er sagt er det alltid noen lyspunkter:

-/ DET BLIR SPENNENDE å se om rotasjonen over i oljerelaterte aksjer fortsetter, ettersom denne sektoren var klart sterkest i går. Etter noen svake uker kan denne gruppen få økt oppmerksomhet ettersom investorene finner igjen kalkulatorene sine..

-/ SPEKULASJONENE RUNDT oppkjøp av Opera nådde nye høyder i går, og aksjen var opp +20%. Samtidig gjorde redaktøren av Digi et intervju med gründer og eier av 10% av aksjene, som ikke nødvendigvis mente at salg vare beste løsning for selskapet

-/ DNB MARKETS oppjusterer kursmålet på Frontline 2012 fra 28 til 32 kr fordi analytikeren mener de 16 nybyggkontraktene blir overtatt med betydelig rabatt. Aksjen handler nå på 24 kr i det unoterte markedet, og det betyr en oppside på nesten 40%. Til motsetning av denne gladhistorien, mener sammen bank at FRO på oslo børs skal i 20 kr og har en sterk salgsanbefaling.

-/ HUSK Å STIKK INNOM www.nordnetbloggen.no rundt lunchtider for “6 grunner til at Spania vil forlate Euroen først..”

Ref. Alle skriveriene om Facebook aksjen tror jeg denne tweeten fra Johan H. Andresen satte punktum for diskusjonen:

‏@FerdCEO

Do you want to make money off facebook? 1. Go to your account settings. 2. Deactivate your account. 3. Go to work.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer