Morgenrapport Fredag

Nikkei +0.13%  Shanghai -2.75%  S&P500 +0.00%  DAX futures +0.00%

En nyttig illustrasjon som viser hvorfor du bør spare i aksjemarkedet.

Til tross for “upside bias”, tenkte kanskje noen at markedet skulle falle tilbake i går, da meldingene om Coronaviruset kom løpende gjennom dagen, men de ble nok skuffet. De tyngste indeksene på Wall Street åpnet ned, men steg kraftig gjennom handelsdagen. Selv et oljeprisfall på -3% gikk forbi i stillhet. Ingen frykt å spore der. Oljeprisen er ned $10 siden nyttår, aksjeindeksene blåser videre til nye rekordnoteringer, ledet av teknologiaksjer. Etter oljen skal vi leve av å kjøpe varer på Amazon via vår Iphone, når vi kjører forbi nedlagte sportsbutikker i en Tesla.

-/ INVESTERER du i Scatec Solar tar du risiko i utviklingsmarkeder, men blir belønnet med bankrente. Scatec betalernå et utbyttepå 1 krone aksjen, noe som tilsvarer en direkteavkastning på 0.77%.

-/ GOLDMAN SACHS innfører en ny policy, der investeringsbanken nekter å bistå selskaper med børsnoteringhvis styret ikke består av minst en kvinne.

To raske fra Nordnet:

Mvh

Richard Paulsen

Nordnetbloggen.no/BizBot.no/Kryptografen Podcast

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer