Morgenrapport Fredag


Nikkei +1.30% Shanghai +0.23%S&P500 +1.28% DAX futures +0.50%

Ser dere på grafen, skal det ikke mye TA kunnskap til for å se at SP500 møter motstand på 2925 og finner støtte på 2850. Da gjelder det å selge på høyt i kanalen og kjøpe lavt. Det oppsummerer august måned, og kanskje livet generelt.

Det går mot en sterk avslutning av uken, der alle de største børsindeksene løftet seg kraftig det siste døgnet. Det kan selvfølgelig skyldes både månedslutt og trendkanal, men som jeg skrev tidligere i uken; Når alle negative momenter har ligget ute i lang tid, så mister de sin kraft og markedet kan overraske på oppsiden. Bryter vi opp neste uke?

Jeg vil slå et slag for teknisk analyse (TA). Nordnet har flere nyttige funksjoner i sitt grafverktøy. Dere kan lese et godt blogginnlegg som ble publisert på Nordnetbloggen om temaet. De som har fulgt morgenrapporten har kanskje ikke sett meg kommentere glidende gjennomsnitt og motstandsnivåer alt for ofte, og det skyldes at formålet med rapporten er å bringe videre nyheter og selskapskommentarer. Jeg ser ofte på teknisk analyse selv, fordi det er et øyeblikksbilde av sentiment, temperatur og apetitt i markedet. En børskurs er summen av hva aktørene mener om aksjen og det forteller også en historie. Har du lyst til å lære mer anbefaler jeg Jack Schwager: Getting started in Technical Analysis

-/ MICROSOFT ANNONSERTE i går et partnerskap med Hubii om deres skaleringsløsning Nahmii. Samarbeidet skal presenteres 12. September hos Microsoft. Der vil også Norwegian Block Exchange være, for å snakke om hvorfor de valgte å være første medlem av Nahmii Foundation. Hvis det er slik at Microsoft skal tilby Nahmii til sine bedriftskunder, kan dette være starten på et blokkjede eventyr med adresse i Norge. 

Mvh

Richard Paulsen

Nordnetbloggen/Kryptografen/BizBot

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
30.08.2019 13:22

Hvordan kan man posisjonere seg ift at dette potensielt kan bli et “blokkjedeeventyr”? Dvs kan man investere direkte i Hubii? Dette har jeg trua på så interessant å få et svar på dette.