Morgenrapport Fredag

Nikkei +0.27%  Shanghai +0.48%  S&P500 +0.00%  DAX futures +0.00%

Dårligere avkastning og høyere avgifter for ESG (Enviromental Social & Governance) fond. Det koster å velge alternativt, på den annen side er det ikke overraskende at “Wall Street” nå dukker opp med mange ulike (dyre) alternativer for de som ønsker å legge politikk og miljøvern inn i investeringstrategien sin. – If the ducks are quacking, feed them!

Positive toner over natten, men liten vilje til å bevege kursene før Jerome Powell skal snakke fra Jackson Hole symposiet. Jeg vet ikke helt hva vi venter på, det er allerede kommunisert at de har gått bort fra en haukete politikk og vil nå tilpasse rentenivået til den økonomiske situasjonen (surprise!).

ECB snakker nå åpent om en ny stimulipakke med obligasjonskjøp, men det begynner vel å bli åpenbart for alle at verktøykassen nærmest er tom ettersom rentenivået er på historisk lave nivåer allerede.

-/ SALMAR leverer høyere enn 10% topp og bunnlinjevekst i Q2, sammenlignet fra samme periode i fjor. Jeg ser overskrifter som peker på at tallene var “svakere enn ventet”, men det tenker jeg er irrelevant når man opplever slik vekst.Er du interessert i sjømat, laks og edruelige kommentarer, anbefaler jeg å klikke deg innom iLaks i løpet av dagen.

-/ ANALYTIKER Joakim Hannisdahl er klar i talen på Avance. Han ser 185% oppside i dagens kurs. Dette til tross for at aksjen har doblet seg hittil i år, men det er vel bedre å kjøpe det som fungerer enn det som ikke fungerer.

To lyttetips inn i helgen:

Mvh

Richard Paulsen


Nordnetbloggen.no/BizBot.no/Kryptografen

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer