Kl 18.07: Uken er slutt!

Algeta ble tung i dag, og som jeg skrev på morgenrapporten er det mulig utsettelser i kommersialiseringen av Alpharadrin som dukket opp som en utfordring. DETNOR meldte om oljefunn, og AKSO fikk på seg noen “ukesluttselgere” inn i de to siste timene i dag. Jeg jobber med et lengre stykke om Funcom, og fadesen i sommer. Her er det mye å gripe fatt i, og inspirasjonen fikk jeg fra en megler som jobbet emisjonen for 8 uker siden. At sjefen slutter dagen før lansering, og deretter dumper aksjer, er mildt sagt frustrerende for alle involverte. Jeg håper på litt mer “juicy details” i helgen.

Oljeserviceanalytiker John Olaisen gikk fra Carnegie til ABGSC i sommer, og hans favoritt case har vært EMGS. De tre siste kronene på oppsiden kom etter at han begynte i den nye jobben 1. august, og det hadde vært spennende å se om ABGSC har vært storkjøper disse ukene. Det ville ikke overrasket meg!

S&P 500 ligger 3 punkter unna årets høyeste notering på 1419, og har steget gode +10% i sommer. Kommer det en spesifikk negativ nyhet, som kan bevege markedet er jeg ikke redd for å anbefale cash eller at man skal være forsiktig, poenget er at vi mest sannsynlig kan oppleve gode nyheter i høst og da er det masse oppside på indeksene. Bedring i arbeidsmarkedet i USA? Fortsatt prisoppgang innen eiendom, og fallende europeiske renter?

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer