Kl 16.15: Fristende å prøve seg!

Det amerikanske markedet åpnet ned, og dyttet Oslo Børs ned et nytt nivå. Volatiliteten er tilbake, og det betyr at man kanskje skal tenke long siden igjen mot stengetid.

Facebook aksjen er opp +4%, og det ser ut til at kjøperne kom på banen mellom 31 og 32 USD der det var god etterspørsel fra store institusjoner under børsnoteringen. Dette forklarte jeg i forrige oppdatering, selv om det ikke betyr at aksjen skal rett opp fra dette nivået, men det kan indikere hvor friske penger kommer på banen.

Jeg er usikker på om oljeprisen prøver å stable seg på bena, men det frister veldig med noen høybeta oljeaksjer på Oslo Børs akkurat nå -> PGS er ned nesten -5% for dagen. På mandag oppgraderte Morgan Stanley kursmålet fra 93 til 129 kr på aksjen, og da stod PGS i 74 kr. Nå får du kjøpt den på lave 73, og tror man at totalmarkedet vil svinge de neste ukene, burde den kunne kjøpes her og flippes på en blå dag.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer