Kl 13.41: Vedde på søndagens utfall!

Tradere kjøper aksjer i påvente av seier til enten de konservative eller sosialdemokratene i søndagens valg i Hellas. Jeg ser ingen grunn til å investere/trade på slike variabler. Går det riktig vei kan man kjøpe på mandag, det neste på agendaen er toppmøte i EU osv. Det kan skape momentum på oppsiden, men det vet vi ikke før valget er gjennomført. Klikk videre:

Det går rykter om at G20 landene kommer med en koordinert likviditetspakke hvis valget går feil vei. Andre rykter sier at det muligens blir et krisemøte med G7 på mandag eller tirsdag.

Joint Strike Fighter programmet er formalisert, og de har samtidig formalisert med Kongsberg Gruppen at de kommer til å tilby deres JSM (rakett/missile) i utstyrspakken. Inntektene til KOG kommer ikke før flyene leveres, og de norske kommer i 2017. Kanskje tidlig å kjøpe aksjen i dag…

Marine Harvest stiger +6.3% og er den femte mest omsatte aksjen på Oslo Børs i dag. Det er godt at det fortsatt finnes momentumpenger klare til å gå i aksjer som kommer med positive nyheter.

Etter å ha falt fra 30 til 16 kr, snudde Storebrand i går, og har nå steget +10% på to dager. Dette er en av kandidatene vi skal se nærmere på neste uke, hvis valget i Hellas går riktig vei.

Kina skal bygge verdens høyeste bygning på 90 dager. Jeg gleder meg til å se “time-lapse” videoen av det prosjektet.

Kommer med mer senere i kveld.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer