Kl 13.16: Dagens høyeste + ThinFilm.

Er det noen som ikke tror Aker Solutions stenger over 100 kr? Se på intradagsgrafen, opphenting til dagens høy på godt volum er veldig bullish. Nå har selgerne solgt, og momentumkjøperne har fått klarsignal. Rapporten var god, og aksjen tiltrekker seg nye penger.

YARA dro seg rett opp i årets høyeste notering, men hva som utløste oppgangen i dag er uvisst. Det siste jeg leste var at Urea prisene tikket ned, og vi går mot en sesongmessig stille periode. Uansett skal man være respektere kjøpere i et stille marked. Jeg blir ikke overrasket hvis vi ser den over 300 kr veldig snart.

Neste tirsdag kommer ThinFilm for å presentere seg på Nordnet sin aksjekveld. Dette selskapet husker jeg godt fra tidligere, når det var en del av Opticom for 10-12 år siden. Nå er det i kommersialiseringsfasen, og hentet penger seneste i mars, som skal vare ut 2014. Finansiell risiko er lavere, samt at de kan signere spennende kontrakter. Hva er businessen deres? Jo, de har egne patenter på en tynn film som kan brukes til et lagringsmedium. Dette kan være nyttig på en hel rekke produkter, på grunn av effektiv lagring med liten strøm. Hva skal til for at selskapene signerer med de største i verden? hvem er konkurrentene, og hvorfor skal man kjøpe aksjen? kom og hør svarene kl 17.00 den 21. August.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer