Mandag Kl 12.07: Tre kjappe i lunchen!

Golden Ocean fortsetter oppturen, og selv hvis det skulle komme ned på ratene i det korte bildet, frykter jeg ikke for aksjen. Kjøperne som har blitt involvert de siste to ukene, er der primært for å vedde på opptur i Kina det kommende året. De legger ikke frem årsresultatet før 28. Februar, og frem til da kommer det garantert til å være spekulasjoner om Billung og Fredriksen sine planer i år. Stiger veksttakten i Kina, kan tørrbulk virkelig bli en vinner, og da sitter ikke de gutta på gjerdet med et glassaktig blikk.

Jeg ser at Jørgen Pleym Ulvness henter forvaltningsteam fra Swedbank over til Agasti (gamle Acta), pluss et par fra ABGSC. Dette er gode nyheter i det forstand at strategien fra i fjor sommer ligger til grunn. Jeg har tro på bedre aksjemarked de neste årene, og da kommer sparemarkedet og Agasti også. Den eneste reservasjonen jeg har, er hvis dette er samme forvaltere som hadde den svake avkastningen beskrevet i boken min.

En mini PW fra EMGS i dag, og selv om de snakker opp bildet for 2013, kommer denne til å bli puttet i den negative kolonnen hos diverse forvaltere og tradere. Jeg tror man skal ligge unna, det finnes bedre case der ute akkurat nå.

Nordnetbloggen har fått nytt utseende, og personlig satser jeg for fullt i 2013. Hver morgen vil det bli lagt ut en morgenrapport, og det vil komme to eller flere innlegg ut over dagen. Det vil også bli lansert en utvidelse av Nordnetbloggen, men det overlater jeg til norges største nettmegler å offentligjøre.

Ønsker dere å støtte opp om denne tjenesten, og skriveriene, setter jeg umåtelig pris på hvis dere trykker på grønn tommel opp eller rød tommel ned, eller hvis dere er superhelter og deler innleggene på sosialemedieknappene under.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer