Gå til hovedinnhold

Kickstart med Nordnet for viderekomne

For at de nye kundene våre skal få et raskt overblikk over hva Nordnet tilbyr av produkter og tjenester, samt hvordan de fungerer, kjører vi jevnlige Kickstart-kurs. Her har man også mulighet for å få svar på det man måtte lure på på direkten. De som blir kunder hos Nordnet er veldig forskjellige. Noen er helt ferske med verdipapir-handel, mens andre har mange års erfaring. Disse har dermed ofte behov for litt ulik informasjon. Nedenfor kan du et opptak av et kurs som er beregnet for nye kunder med litt erfaring.

Jeg gir informasjon og viser muligheter innen bl.a:

Dette er altså en mye informasjon på kort tid, så ønsker du mer detaljert informasjon rundt noen av temaene finner du flere kurs på YouTube-kanalen vår Nordnet Norge hvor vi går litt grundigere til verks.

/Spare- og investeringscoach, Stian

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer