Gå til hovedinnhold

InvestWiser: Skap Fremtidens Aksjeanalyse Sammen

Hei alle Nordnet brukere!

Vi i InvestWiser har spennende nyheter å dele med dere som vil forme fremtidens aksjeanalyse. Vi har hatt et fantastisk år sammen, hvor vi har kunnet skrive og dele innlegg her på bloggen, og vi har nå vokst til over 4900 medlemmer. Først og fremst vil vi takke NordNet og alle dere som har bidratt til å gjøre investeringer smartere.

Dere hos Nordnet har vært utrolig hjelpsomme med deres tilbakemeldinger og ideer, og dette har vært til stor nytte for oss. Nå er vi klare for noe stort, og vi har fått nye mennesker på teamet, folk som deler vår visjon. Sammen skal vi utvikle en enda bedre plattform for aksjeanalyse, en som jevner ut konkurransen mellom private og profesjonelle investorer.

Bygger for fremtiden

Med vårt nye team skal vi utvikle en aksjeanalyseplattform som er raskere, mer skalerbar og enda mer brukervennlig. Vårt mål er å være det foretrukne stedet for investorer som søker innsikt for å ta informerte investeringsbeslutninger. Vi er dedikerte til å skape verktøy som ikke bare oppfyller standardene, men også overgår dem.

En plattform formet Av dere

Den nye plattformen vil videreutvikle eksisterende funksjoner og introdusere helt nye verktøy og analyser. Vi har store planer og ambisjoner, og vi ønsker deres innsikt og meninger fra Nordnet fellesskapet. Nå har dere en unik mulighet til å påvirke fremtidens aksjeanalyseverktøy, og bestemme hvordan det skal se ut og fungere. Vi vil holde dere oppdatert om utviklingen og invitere dere til å delta i beta testing og gi tilbakemeldinger. Dere kan delta i brukerundersøkelsen ved å følge lenkene nedenfor og dele deres tanker og ideer helt anonymt og raskt for å forme fremtidens aksjeanalyse.

Bli med på reisen

Vi ser frem til å ha dere med på denne reisen. Hold øynene åpne for kommende oppdateringer og unike muligheter for å bidra. Sammen skal vi forme fremtidens InvestWiser og fortsette å gjøre profesjonelle investeringsverktøy tilgjengelige for alle.

Følg oss for siste nytt

Vi oppfordrer dere til å følge oss på sosiale medier. Vi deler jevnlige oppdateringer på LinkedIn og Twitter. Følg gjerne vår grunnlegger, Didrik Lysvoll, og InvestWiser for de nyeste nyhetene og innsiktene. Didrik har nylig delt sin reise i flere aviser og gir et unikt innblikk i hvordan vi har nådd dette vendepunktet.

Takk for at dere er en del av InvestWiser familien. Sammen forandrer vi måten investorer opplever aksjemarkedet på.

Med oppriktig takknemlighet,

Didrik Lysvoll
CEO, InvestWiser

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer