Hjelp oss utvikle betaversjonen av nye Nordnet

I høst ble betaversjonen av den nye Nordnet plattformen lansert. Nå jobber vi iherdig med å tilpasse denne tjenesten etter deres behov. Test betaversjonen og gi feedback i dag!

Vi har allerede fått mange tilbakemeldinger fra kunder som ikke syntes den nye plattformen er god nok. Det er vi helt enige i. Det er derfor utrolig viktig for oss å understreke at dette kun er en betaversjon, som vi kontinuerlig skal utvikle basert på tilbakemeldingene deres. Sammen skal vi bygge den nye tjenesten i løpet av 2018 og gjøre den til det foretrukne valget. Gamle nordnet.no kommer selvfølgelig til å leve igjennom hele dette året. Vi kommer ikke til å lukke den gamle handelsplattformen før vi får positive tilbakemeldinger fra dere på den nye løsningen.

Vi setter pris på både ris og ros så ikke vær beskjedne med tilbakemeldingene 🙂 Dere finner «Gi feedback»-knappen nederst på siden når du er innlogget på betaversjonen. Vårt mål er å tilby den beste kundeopplevelsen innen sparing og investering – ikke bare i Norge, men i hele verden! Det er derfor utrolig viktig for oss at den nye tjenesten som utvikles skaper verdi for dere. Vi har lyst til å gi dere de beste tjenesten og et godt steg på veien er å skreddersy den nye handelsplattformen etter deres behov.

Hvorfor bygger vi en ny nettside?

Nettsiden vi har i dag ble lansert i 2007. Vi har gjort løpende oppdateringer på både design og funksjonalitet, men fundamentet har vært det samme de siste 11 årene. Det skal være enkelt for deg å spare og investere i fremtiden, derfor lager vi nye nordnet.no som er mer fleksibel og brukervennlig enn i dag. Vi skal bygge den nye plattformen på teknologi som er enklere å oppdatere og utvikle, for å skape nye innovative løsninger. Den nye nettsiden er tilpasset alle enhetene dine, slik at du får enda bedre oversikt over investeringene dine.

Sjekk ut betaversjonen av nye Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
4 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
26.02.2018 22:39

Kunne det gå ann å få flere diagrammer og opplysninger på skjerbildet.Det kunne vert bra med noen flere kommar og ponktom ,det er forvirrende att brukes noenganger ogikke alltid .

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
01.03.2018 09:35

Hei Kjell,

Takk for tilbakemeldingene. Jeg har tatt det videre med de som utvikler Nye Nordnet 🙂

Fortsatt fin dag!

/Nikolai

Gjest
Gjest
27.02.2018 09:14

Jeg savner en oversikt over dagens vinnere, tapere og mest omsatte i samme format som den gamle versjonen. Jeg trenger ikke større tekstformat- man bruker bare mer tid på å scrolle seg gjennom. Det samme med ” nyheter”. Det blåses alt for mye opp. La alt ligge i små skrift slik den gamle versjonen. Kjapt overblikk er der fokuset bør ligge når dere utvikler ny layout. Lykke til! 🙂

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
01.03.2018 09:33

Hei Kristoffer,

Takk for gode tilbakemeldinger! Jeg har tatt disse videre med de som utvikler den nye tjenesten.

Ha en fortsatt fin dag 🙂

/Nikolai