Gå til hovedinnhold

Forvalterkommentar Alfred Berg | 23. mars

I rentemarkedene var det svært tungt i forrige uke. Kredittspreadene gikk betydelig ut som følge av økt risiko, men primært som følge av svak likviditet. Mot slutten av uken kom meldingen om F-lån til bankene med løpetid på inntil 12 måneder og gjenopprettelse av Statens obligasjonsfond. Fondet vil antakelig være aktivt mot slutten av denne uken. Tiltakene vil med all sannsynlighet bedre likviditeten i de hjemlige kredittmarkedene. Denne uken vil vise oss om tiltakene virker.

I videoen over ser du opptaket fra webcasten hos Alfred Berg 23. mars. Her hører du renteforvalter Torolv Herstad fortelle om om utfordringene i rentemarkedet og hvilke muligheter som nå finnes for investorene.

Aksjesjef Leif Eriksrød gir et innblikk i hva han tenker om aksjemarkedet nå og hvordan aksjer han nå har i porteføljen til Gambak.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer