Vart du skræmt no?

På dagen 30 år etter “black monday”, ser det unevnelig ut som markedet gjør et lite svalestup etter lang tids oppgang. Ikke i antall punkter ned, men det faktum at vi nå ser press på S&P500 futures og 150 punkter ned på DAX indeksen på samme dag, kan gi en selvforsterkende effekt. 

For å være ekstra insinuerende legger jeg ved et bilde som sammenligner grafene fra “da og nå”.

En rask kikk på mest omsattelisten på Oslo Børs forteller meg at frykten ikke akkurat er altoppslukende. Av 10 aksjer er det ingen som faller mer enn -1%, utenom DNO som er ned -2.5%. Resten er flatt eller opp. Hvis dette er starten på en korreksjon, er det rikelig med tid å selge aksjer på gode nivåer.

Trøim skal nå notere 2020 Bulkers AS på OTC listen. Gjennom selskapet har de kjøpt 2 Newcastlemax skip og har opsjon på 6 til. Dette er store skip basert på kull / jern malm traden fra Australia til Kina. Han henter nå finansiering i markedet, der Espen Westeren og Fredrik Halvorsen i Titan Opportunities Fund  allerede har en plass rundt bordet. Det er tydelig at flere ser en oppside i tørrbulkmarkedet de neste årene!

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer