Opp

Aberdeen Asset Management

Litt om Aberdeen Asset Management

Aberdeen Asset Management er børsnotert på London Stock Exchange og har mer enn 20 års erfaring med forvaltning. De driver aktiv forvaltning av valuta, renter og aksjer i et stort antall fond og har 1846 ansatte i 24 land.

Aberdeen Asset Management har ca. 205 milliarder euro under forvaltning (mars 2011).

De er kjent for sin forvaltningsekspertise og kundefokus. Selskapet er et rent forvaltningsselskap og tar i hovedsak long only forvaltning.

Selskapet tilbyr forvaltning av renter og aksjer, strukturerte investeringsløsninger og alternative investeringer som eiendom og hedgefond. De leverer daglig investeringsløsninger til 2700 institusjonelle kunder og 1800 tredjepartsdistributører verden over.Virksomheten rettes mot institusjoner, personkunder og tredjepartsdistributører. Blant deres institusjonskunder finnes en rekke større bedrifter, pensjonskasser, offentlige myndigheter og stiftelser.

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.