Gå til hovedinnhold
Bank ID har for tiden problemer med Bank ID med kodebrikke og app. 

Spareavtale.


Nå sparemålene dine med månedlig sparing.

Med en månedlig spareavtale er du sikker på at du kommer i gang med sparingen din, samtidig som du slipper å gjøre noe hver måned. Rentes-rente effekten vil bidra til at den langsiktige sparingen din vokser gradvis.

I tillegg reduserer du risikoen for å investere på et dårlig tidspunkt siden du handler med jevne mellomrom - altså litt når det er billig, og litt når det er dyrt.

  • Enkelt å sette opp

  • Spre risiko ved å investere litt hver måned

  • Spar i ETFer eller et av våre over 800 ulike fond


Opprett spareavtale

770x440-TD-1-(hero-section-image)-with-plus.png
Startbeløp
200 000 kr
Månedlig sparing
2 000 kr
Avkastning per år*
6 %
Sparing over antall år
10 år
Totalt sparande
693 489 kr
Totalt sparande

Slik kommer du i gang.

1. Sett opp månedlig trekk.

Sett opp et fast trekk fra dagligbanken din med AvtaleGiro. Her velger du beløp, hvilken konto du vil spare på, trekkdato og engangsbeløp om ønskelig.

Sett opp AvtaleGiro

2. Opprett spareavtale i fond.

Velg fond selv, eller få hjelp til å velge. Du kan spare månedlig i alle fond og et utvalg ETFer på Nordnet.no. 

Få hjelp til å velge fond og opprett spareavtale

Opprett spareavtale med egne fond

Thumbnail Image

Dette bør du vite om månedlig spareavtale.

En spareavtale kan hjelpe deg å nå dine sparemål uten at du må bruke mye tid på investeringene dine og passer svært godt for langsiktig sparing. Sett opp et fast månedlig trekk fra lønnskontoen din dagen etter utbetaling slik at du merker minst mulig til det.

En annen fordel med spareavtale er at du reduserer risikoen for å handle på et dårlig tidspunkt. Du kjøper rett og slett både når prisen er lav og når prisen er høy.

Spare i fond

Du kan ha spareavtale på aksjesparekonto, IPS, Investeringskonto Zero og aksje- og fondskonto hos Nordnet. På de fleste kontoer kan du fritt velge hvilke fond og eller ETFer du ønsker å spare i. På aksjesparekonto kan du imidlertid ikke spare i verdipapir som ikke er hjemmehørende i EU/EØS eller fond med mindre enn 80 % aksjeandel.

Du kan ikke kjøpe aksjer automatisk hver måned, men dersom du setter opp en fast overføring med AvtaleGiro får du penger du kan bruke på å investere månedlig.

Ofte stilte spørsmål.