Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Øvrig

Hvordan oppretter jeg en fullmakt?

Du kan opprette en fullmakt ved at fullmaktsgiver og fullmaktshaver(e) fyller ut og signerer en blankett. Det må også legges ved bekreftet kopi av legitimasjon. Alt dette må sendes til oss original per post.

Husk at det finnes forskjellige typer fullmaktsblanketter, og at de er forskjellige avhengig av kontotype og type fullmakt.

Fullmakt over kontolenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Begrenset fullmaktlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Handelsfullmaktlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Foreldrefullmaktlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Sparekonto. Fullmaktlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Hvordan trekker jeg en fullmakt?

Du kan når som helst trekke fullmakten. Dette må gjøres skriftlig ved at du skriver dette til oss og signerer. Slikt oppdrag kan du sende oss per post, innscannet som vedlegg i meldingssentralen eller per faks. Dersom det haster med å sperre tilgangen til fullmaktshaver er det fint om du kan ringe oss rett etter at du har sendt det skriftlige oppdraget, så skal vi registrere det med en gang.

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.