Velkommen til Kundeservice

Hva kan vi hjelpe deg med?

03023 Man-Fre 8.30-17.00

Kundeservice / Innlogging og BankID

Bestill nytt brukernavn og passord

Bestill nytt brukernavn og passord via nettsiden vår. Trykk på "Logg inn" og "Glemt innlogging". Brukernavnet og passordet ditt blir sendt til den folkeregistrerte adressen din i to separate brev. Husk at du kan også logge inn med BankID.

Bestill nytt brukernavn og passord

Hvor sendes brukernavnet og passordet mitt?

Til adressen som er registrert i folkeregisteret for privatperson og Brønnøysund for bedriftskunder. Estimert behandlingstid er 7 – 10 arbeidsdager ettersom det sendes fra hovedkontoret i Sverige.

Kan jeg velge mitt eget passord?

​Ja, det kan du når du er innlogget under "Min konto" og "Innstillinger".

Gå til Innstillinger

Kan jeg endre brukernavnet og passordet mitt?

Du kan endre brukernavnet og passordet ditt når du er innlogget under "Min konto" og "Innstillinger".

Gå til Innstillinger

Hvordan sperrer jeg passordet mitt?

Ring kundeservice på 23 33 30 23 så sperrer vi passordet ditt og sender deg et nytt i posten. Hvis du bestiller et nytt passord sperres automatisk det gamle passordet.

Hvorfor kommer jeg til en side med flagg når jeg prøver å logge inn?

Dette skyldes mest sannsynligvis at klokken eller datoen på PC'n din er feil. Dobbeltklikk på klokken nede i høyre hjørne og kontroller tid og dato. Korrekt tidssone er GMT+1.

Det kan også skyldes at nettleseren din ikke aksepterer informasjonskapsler (cookies). Gå til Verktøy, Alternativer for Internett og Personvern.

Hvordan fungerer innloggingen for fullmaktshavere?

Fullmaktshavere har tilgang til kontoen de har fullmakt over med egen innlogging. De vil se kontoen under "Min økonomi".

Husk at eget brukernavn og passord er personlig. Ikke oppgi det til noen, selv ikke den du har gitt fullmakt til. Du kan lese mer om hvordan du gir noen fullmakt her.

Mer om

Innlogging og BankID

Ring oss på

Gjelder det Aksjesparekonto?
Klikk her.

Mandag til fredag

8.30-17.00

Opp

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.