Weibo, en tidligere kinesisk favoritt

Husker du Weibo, (WB:US), en kinesisk ADR som var en av vinnerne fra 2016 og 2017?

Aksjen dukket opp på screeneren min grunnet en høy short andel.

  • Short Float 51%
  • Future PEG 1.7
  • Forward PE 19
  • EPS growth next 5Y 25.6%
  • EPS growth past 5Y 61%.
  • ROE 37%

Volumet har ikke vært noe å skrive hjem om i det siste, derimot har aksjen holdt relativt bra siste dagene selv om flere vekstaksjer har korrigert.

Aksjen handler over 200MA som trender ned, jeg foretrekker opptrender definert av en stigende 200MA. Som de fundamentale dataene viser, er perioden med høy vekst bak oss og fremtidige estimater har kommet ned siste 12 måneder. Fremtidig PEG ratio er heller ikke så fristende, ei heller styrken i internet sektoren.

Så hva kan trigge et rally? Selv en aksje som ser uimotståelig i regnearket eller har en svært høy shortandel trenger en trigger, hva dette kan være gjenstår å se.

Lykke til!

Hilsen

Alex

Til sist en «disclaimer»: Ingen av mine innlegg må tolkes som en anbefaling for å verken kjøpe eller selge noe i finansmarkedet. Du som leser anbefales fullt og helt å eie beslutningsprosessen ved å komme til egne beslutninger og må ta ansvar for egne investeringer. Således bør heller ikke noen av mine innlegg betraktes som noe annet enn nettopp ytringer, ikke anbefalinger verken indirekte eller direkte. Håper det var til hjelp, det er mange momenter å avdekke innen trading.

Avatar
Alex Laan
Speculator & risk manager

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer