WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ uke 20, 2017. $OSEBX #SRBANK

I ukens WebTV+ fra Investtech ser vi på Oslo Børs, Stockholmsbørsen og SpareBank 1 SR-Bank ASA. #SRBANK

Se arkiv WebTV+ >>

 

Morgenrapport 15. mai:

Hovedindeksen på Oslo Børs har brutt opp gjennom tidligere motstand ved 710 poeng og utløst et kjøpssignal. På mellomlang sikt ligger indeksen i en stigende trendkanal og videre positiv utvikling innenfor kanalen indikeres. Hovedindeksen har støtte rundt 710 og 680 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen er 58 poeng og den langsiktige 60 poeng. Dette indikerer at det er en overvekt av optimister blant både de kortsiktige og langsiktige investorene på børsen.

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, analytiker i Investtech

 

 

Ukens aksje: SpareBank 1 SR-Bank ASA

SpareBank 1 SR-Bank ASA ligger i en stigende trend og fortsatt positiv utvikling innenfor denne indikeres. Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved ca 67.60 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 67.60 kroner ved reaksjoner tilbake. RSI er overkjøpt. Aksjen kan likevel gjerne stige videre, og vi bør se en nedgang i RSI-kurven før dette brukes som et salgssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på middels lang sikt.

 

 

 

—————–

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer