Gå til hovedinnhold

WebTV Investtech uke 15 – 2024 #GIG

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV Investtech uke 15 – 2024 #GIG

I ukens WebTV ser vi på Oslo Børs og Gaming Innovation Group, som er blant ukens norske Tradingidéer. Vi er også innom S&P 500, Stockholmsbørsen og Københavns Fondsbørs.

Arkiv WebTV >>

Twitter: @espengronstad

Kom i gang med Investtech: Daglig leder Christian Sveen Harto holder et grunnleggende introduksjonskurs i Investtech torsdag 11. april kl. 11.30. Les mer og meld deg på her!

Morgenrapport 8. april

Det ble en svak stigning i markedet fredag, og Hovedindeksen endte på 1352 poeng, noe som er en oppgang på 0.1 prosent. Uken som helhet ga en oppgang på 1.8 prosent. Dette var den femte dag på rad indeksen steg.

Indeksen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Kursen har nylig brutt opp gjennom det tidligere motstandsnivået i overkant av 1300 poeng, og et nytt kjøpssignal er utløst. Det kortsiktige momentumet er sterkt positivt, det er ingen motstand i kursdiagrammet, og en videre oppgang indikeres. Ved en reaksjon tilbake, er det nå støtte nedover mot 1300 poeng, og deretter i overkant av 1250 poeng.

Investtechs langsiktige optimismeindeks (hausseindeks) ligger på 60 prosent, mens den kortsiktige ligger på 68 prosent. Hausseindeksene indikerer at det nå er en overvekt av optimister blant både de kortsiktige og de langsiktige investorene på Oslo Børs.

Aktiviteten fra innsiderne har vært ganske normal den siste måneden, med rundt 100 handler. Kjøpsandelen er på 73 prosent, litt lavere enn gjennomsnittet for det siste året.

Konklusjon: Oslo Børs anses positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder). Vi anbefaler langsiktige investorer å være investert i markedet hele tiden.

Skrevet av analytiker Fredrik Dahl Bråten.

Ukens aksje: Gaming Innovation Group

Gaming Innovation Groupligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Investorene har kjøpt aksjen til stadig høyere priser, noe som indikerer en økende optimisme i markedet og en positiv utvikling for bedriften. Kjøpssignal fra en stor rektangelformasjoner er utløst, og en videre oppgang indikeres. Det er kortsiktig støtte på 32 kroner, men også ved 29-31 kroner. Fire innsidekjøp i februar, inkludert fra Group CEO Jonas Warrer, gjør Gaming Innovation klart positiv på innsidehandler.

Skrevet av forskningssjef Geir Linløkken.

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer