WebTV+ Markedsrapport Investtech

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV+ Norge uke 6, 2016. $OSEBX #AXA

Se ukens WebTV+ fra Investtech, med Oslo Børs og Axactor. #AXA

Se arkiv WebTV+ >>

 

Se også analyse av biometriselskapene her! Analyse av Fingerprint Cards, Precise Biometrics, IDEX og NEXT Biometrics.

 

Morgenrapport 8. februar:

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger nær gulvet i en tilnærmet horisontal trend. Kursen har brutt oppp igjennom motstanden ved 556 poeng og videre oppgang indikeres. Det ligger nå støtte ved 556 poeng og 537 poeng.

Den kortsiktige hausseindeksen har mer enn doblet seg fra 17 til 46 poeng i løpet av de siste par ukene. Dette indikerer at optimismen har økt kraftig blant de kortsiktige investorene på Oslo Børs, men det er fremdeles en liten overvekt av pessimister. For de langsiktige investorene indikerer hausseverdiene at 2 av 3 er pessimister

Skrevet av Asbjørn Taugbøl, Analytiker i Investtech

 

Ukens aksje: Axactor

Axactor AB ligger i en stigende trend og videre oppgang innenfor denne indikeres. Kursen har nå dessuten falt tilbake mot gulvet i trendkanalen, noe som bør gi en reaksjon opp. Aksjen har støtte ved ca 1.13 kroner og motstand ved ca 2.05 kroner. Volumtopper korresponderer med kursbunner og volumbunner korresponderer med kurstopper. Dette svekker den stigende trenden og kan være et tidlig signal om et kommende trendbrudd. Aksjen anses samlet sett teknisk svakt positiv på middels lang sikt.

 

—————–

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer