Gå til hovedinnhold

Slik flyter pengene!

Det har vært mye fokus på Link Mobility i dag, og aksjekursen stiger ca. 5% etter nyheten om enda ett oppkjøp i Spania. At en aksje stiger når de tar over ett annet selskap, betyr at investorene ser potensialet for synergier, besparelser og økt markedsposisjon/inntekter. Kommentarer fra analysekorpset er at de nå gjør god bruk av emisjonspengene fra 2016. Spend to grow!

Sparere og investorer fortsetter å preferere passive fond foran aktive. Her hjemme har det vært flere rettsaker der store aktører som DNB, har solgt passive fond fordekt som aktive (høyere avgifter), men det er på siden av denne saken. Investorene går nå for indeksfond og ETF’er. Aktive fond, selve juvelen i asset management industrien, har sett 33 strake måneder med uttak.

Underholdningsnytt:

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer