Gå til hovedinnhold

Ser muligheter i andre halvår!

Olje høyere, det britiske pundet og resten av Europa lavere. Det er kanskje ikke så rart at pundet dukker på radaren igjen, 10 dager før folkeavstemningen om England sitt EU medlemskap. Jeg vil jo egentlig bare anbefale de fleste å holde seg unna valutaspekulasjoner og engelske selskaper i tiden frem over, da vilkårlige meningsmålinger vil kunne påvirke risikoapetitten betraktelig. 

Verdens størte shippingsamling, Posidonia, blir avholdt i Athen denne uken. Morits Skaugen har vært på scenen og snakket om hvorfor tankaksjene er underpriset. Han mener at gjerrige banker og det ødelagte junk bond markedet fører til at svært få spillere har finansiering til å kjøpe nye båter. Det er rett og slett for få fysiske kjøpere i annehåndsmarkedet for skip, noe som gjør at aksjeinvestorene blir skeptiske til verdsettelsen av skipsverdier. Løsner finansieringen igjen, noe som kan skje i andre halvår hvis oljeprisen holder seg på dagens nivå, kan tanksegmentet våkne igjen. Da skal ikke aksjene handles til rabatt lengre.

På onsdag klokken 14 kan dere følge en ThinFilm presentasjon på web. Aksjekursen har gått som en kule de siste ukene, men det kan fortsatt være fin oppside da de har spennende produkter i et hurtigvoksende marked. Meld dere på!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer