Gå til hovedinnhold

#pengepodden – Vinnerne av skoleduellen – Børsgruppen Nord!

Denne episoden av #pengepodden er tilegnet børsgruppen Nord som er vinnere av skolekonkurransen Nordnet arrangerer hvert eneste år. Fra september 2018 til mai i år oppnådde de 22 prosent avkastning og vant med det konkurransen suverent.

Vi har besøk av Chris Christiansen og Lars Simones som er to av medlemmene i gruppa. Gutta forteller om utfordringer og muligheter gjennom året og litt om opp og nedturer som forvaltere i aksjemarkedet.

Gutta forteller om at gruppen består av 9 stykker som jobber sammen gjennom hele skoleåret. Videre forteller de om strategien og hvordan de har håndtert markedet gjennom året. Du får blant annet høre om hvilke selskaper de har investert i og hvilke som har betalt seg. Guttene deler også sine tanker om markedet videre i 2019.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
12.07.2019 19:30

Skoleduellen er et ganske merkelig navn gitt betydningen av ordet duell. Hadde det vært to lag, ville det være litt mer logisk.