Gå til hovedinnhold

Nordnet søker Spareøkonom

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Vi i Nordnet har et sterkt ønske om at du som kunde skal kunne ta gode og gjennomtenkte valg for sparepengene dine. Vi jobber alle med et felles mål om at du skal bli en enda bedre og smartere investor eller sparer. I den sammenheng ønsker vi å gi deg som kunde et enda bredere tilbud – vi er på utkikk etter en spareøkonom!

“Spareøkonom”, hva vil det si?

Som du kanskje vet så jobber jeg med dagsaktuelle temaer, kommenterer og forsøker å være småsparernes talerør når verden er urettferdig. Min erfaring og tyngde ligger mot det børsnoterte markedet, med 15 års erfaring innen aksjemegling, corporate og analyse. For oss er det riktig å bruke meg på det jeg har erfaring med, og hvor interessen min er like mye en hobby som en jobb.

På den andre siden så er det et stort antall kunder som ikke faller i min kategori, og som er mer opptatt av langsiktig sparing, pensjon og sparing til barn. Det er disse temaene vi trenger en ny person til å hjelpe kundene våre med.

Denne personen, gjerne en kvinne, vil jobbe tett med meg, og sammen skal vi skape masse godt innhold som kundene våre kan få glede av. Som spareøkonom hos oss får du nok av utfordringer – det kan være alt fra å delta i debatter på TV, snakke foran 1400 finansinteresserte mennesker på Nordnet Live eller skrive blogginnlegg som fenger og bidrar til å øke kompetansen til kundene våre.

Så, hvem er du? Du må i alle fall være trygg på deg selv, ha høyt engasjement, være selvstendig og ha lang erfaring innen sparing.

Er du personen vi leter etter? Send søknad til oss i dag! 🙂

Vi har også to andre stillinger ute – les Vil du bli med på Nordnet-laget?

/Tom

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer