Møt teamet bak nye Nordnet.no

Dette er teamet som utvikler Nordnets nye web og app. Vi jobber nå hardt for å skape neste generasjons digitale bank. Utover høsten kan du følge oss og nettsidens utvikling her på Nordnetbloggen. Du får oppdateringer på hva vi gjør, mulighet til å teste nye funksjoner og gi oss feedback og kommentarer underveis.

Hvorfor bygger vi en ny nettside?

Nettsiden vi har i dag ble lansert i 2007. Vi har gjort løpende oppdateringer på både design og funksjonalitet, men fundamentet har vært det samme de siste 10 årene. Det skal være enkelt for deg å spare og investere i fremtiden, derfor lager vi nye nordnet.no som er mer fleksibel og brukervennlig enn i dag. Vi skal bygge den nye plattformen på teknologi som er enklere å oppdatere og utvikle for å skape nye innovative løsninger. Den nye nettsiden vil være responsiv og du vil kunne bruke den på alle enhetene dine, slik at du får enda bedre oversikt over investeringene dine.

Test vår nye nettside

Siden lanseringen av betaversjonen i Sverige i sommer, har vi fått en rekke tilbakemeldinger og forslag til forbedringer. Vi er takknemlige for all feedback. Det er på denne måten vi kan bygge den mest brukervennlige plattformen for kundene våre.

Nå lanserer vi betaversjonen av nordnet.no i Norge og vi trenger flere som vil teste siden vår. Har du lyst å bidra med å skape neste nordnet.no? Meld deg på før 1. oktober og du vil motta en invitasjon før lansering.

[cp_modal display=”inline” id=”cp_id_96c2b”][/cp_modal]
Hilsen Team Next Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
6 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
03.10.2017 12:36

Heisann,

Var nettopp inne å kikket på deres Beta-versjon og har noen forslag:

– Det hadde vært kult hvis dere la til et prosenttall helt til høyre for å vise hvor stor andel av en aksje/fond utgjør av porteføljen.
– Kunne og vært kult å hatt et sirkeldiagram, slik som dere har på Shareville, men gjerne med plass til enda mer enn 8 fond/aksjer.
– Avkastning for ETFer/aksjer som betaler utbytte, er det inkludert utbytte? Kunne vært kult hvis dere lagde en kolonne for avkastning pris, avkastning utbytte, og total avkastning.

Ellers en veldig kul og moderne side.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
03.10.2017 13:26

Hei Håvard. Takk for tilbakemeldingene og kult at du liker siden 🙂 Vi tar det videre. /Pernille

Gjest
Gjest
06.10.2017 12:18

Hei. Vert inne og sett på Beta versjonen, ser endel forbedringer som jeg har savnet i den eldre versjonen, så dette virker lovende. Det er en funksjon jeg etterlyser, 2 ekstra kolonner på de verdipapir/fond som jeg har i porteføljen der du kan se hvordan det aktuelle verdipapiret har utviklet seg i % siste uke og måned, pr i dag så må du klikke inn på hver enkel aksje for å finne dette, alternativt kan enn lage en rullegardin på den kolonnen der det står “% i dag”, slik at du kan gå inn å velge % måned eller %… Les mer »

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
06.10.2017 13:38

Tusen takk for tilbakemeldingen, Erik. Vi tar det med videre 🙂

Gjest
Gjest
31.10.2017 11:40

Nye Nordnet web virker dessverre ikke særlig lovende basert på førsteinntrykket. En følelse er at en får langt mindre informasjon på skjermen enn på den gamle løsning. Må scrolle for å se min portefølje etc. Ser kanskje visuelt fint ut, men virker litt upraktisk. I gamle løsning er kontoer mer adskilt føler jeg også. For meg er det viktig, all den tid jeg tenker annerledes alt etter hva konto som “aktiv”. Det jeg savner mest i dag er at plot er ikke er særlig fine. Jeg bruker Netfonds sin løsning på Hegnar mye, den er old school (sikkert 10-15 år!?),… Les mer »

Gjest
Gjest
22.12.2017 18:22

Jeg er veldig glad i den gamle eksiterende nordnet løsningen. Den er kompakt, fin og veldig oversiktlig med behagelige farger. Vær så snill og la det være mulig å beholde den gamle nordnet varianten selv etter at den nye kommer.