Kl 13.48: Plusstreken satt langt inne i dag!

Vi har prøvd å løfte oss to ganger i dag, og det på bakgrunn av fallende renter i Spania og europeiske indekser i pluss. I dag ble klokken ti på to før vi passerte milliarden, og jeg føler en sterk medfølelse med de som av arbeidsmessig forpliktelser må være i markedet akkurat nå. Porteføljeforvaltere, tradere og meglere har ikke alltid privilegiet å ta seg en ferie når markedet er stille.

Alle er bullish til Norwegian nå, og det anser jeg som det største problemet. Konsensus forventer tydeligvis gode tall, og de som kjenner aksjen har nok kjøpt de siste ukene. Min frykt er at aksjen kan falle tilbake etter tallene uansett hvor gode de er, fordi det er lenge til neste trigger. Hvordan skal man spille morgendagen? Selg halvparten nå, og resten etter tallene. Ta ned risikoen, men behold noe eksponering hvis aksjen gjør en siste blow out.

Klikke videre for en god illustrasjon på LIBOR skandalen.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer