Investtech WebTV uke 45 2019

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

WebTV uke 45, 2019. $OSEBX #KOMP

I denne ukens WebTV ser vi på S&P500, Oslo Børs, Stockholmsbörsen og Københavns Fondsbørs. Vi ser også på Komplett Bank, som er en av ukens norske Tradingidéer.

Arkiv WebTV >>

Morgenrapport 4. november

Hovedindeksen på Oslo Børs endte på 903,64 poeng fredag etter en oppgang på 0,6 prosent. Indeksen har brutt den tidligere motstanden ved 892 poeng og utløst et kjøpssignal. En videre oppgang indikeres.

Indeksen har motstand ved all time high på 946 poeng, mens det nå er støtte rundt 890 poeng, samt i området 864 til 852 poeng.

Investtechs kortsiktige og langsiktige hausseindekser ligger på henholdsvis 62 og 63 poeng, og indikerer at det er en overvekt av optimister blant investorene på børsen.

Vi er inne i en periode med resultatrapporteringer, og aktiviteten fra innsiderne av lav. Av 54 handler siste måned var 40 kjøp, tilsvarende en kjøpsandel på 74 prosent. På årsbasis er hele 89 prosent kjøp. Det indikerer at mange av menneskene som kjenner selskapene og markedene aller best, har tro på en positiv kursutvikling framover.

Oktober ble en god måned på Oslo Børs, med en oppgang på 1.3 prosent, og føyer seg fint inn i statistikken med en gjennomsnittlig oktoberoppgang på 2,6 prosent de siste ti år. November har i snitt gitt en oppgang på 0,2 prosent, mens desember i gjennomsnitt har vært opp 1,8 prosent. Variasjonene er store fra år til år, så dette vektlegges lite i konklusjonen.

Konklusjon: Hovedindeksen er positiv på mellomlang sikt (1-6 måneder).

Skrevet av analytiker Asbjørn Taugbøl.

Ukens aksje: Komplett Bank

Komplett Bank har brutt opp gjennom taket i en fallende trendkanal på mellomlang sikt. Dette indikerer i første omgang svakere falltakt, eller innledningen av en mer horisontal utvikling. Aksjen har tatt ut objektivet ved 11.24 kroner etter brudd på en dobbel-bunn-formasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang. Aksjen nærmer seg motstanden ved cirka 11.80 kroner, noe som kan gi en reaksjon ned. Et brudd opp gjennom 11.80 kroner vil imidlertid være et kjøpssignal. Aksjen anses samlet sett teknisk nøytral på mellomlang sikt.

Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Investtech
Investtech.comPartner
Analyseselskap

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer