Gå til hovedinnhold
Nettleseren du benytter deg av, støttes ikke lenger av Nordnet. Klikk her for å se hvilke nettlesere vi støtter og anbefaler at du bruker.

Q&A med CEO i Ensurge Micropower, Kevin Barber

I 2. kvartal ble Thinfilm Electronics til Ensurge Micropower. I dette intervjuet med selskapets CEO Kevin Barber, får du høre mer om rasjonale bak selskapets re-branding, samt utviklingen i kvartalet. I tillegg svarer Kevin på spørsmål knyttet til R&D, utsikter og mye mer.

Investorpresentasjon og Q&A med Thin Film Electronics

Vi har med elektronikk produksjonsselskapet Thin Film Electronics i studio. Analytiker, Roger Berntsen, leder sendingen, og har med seg CEO i selskapet, Kevin Barber, over Zoom. Du får høre mer om Thin Film sine ulike prosjekter, deriblant deres satsing innen høreapparat-segmentet, og hvorfor dette er et attraktivt marked. Du vår også vite mer om hvordan deres batteri skal kunne være mer tilpasningsdyktig sammenlignet med konkurrentene. I Q&A-delen kommer de også inn på hvordan koronasituasjonen har preget selskapet og konkurransesituasjonen, samt hvordan de ulike prosjektene deres har utspilt seg siden sist de var på besøk i studio.

Nedenfor finner du sendingen med Thin Film fra september 2020.

Vi har med oss Kevin Barber, CEO i Thin Film Electronics, over Zoom. Du får høre mer om hvordan Thin Film jobber for å innovere batteriindustrien med avanserte pakketeringsmetoder ved bruk av blant annet stål. Du får også høre mer om hva dere største utfordringer og muligheter er i markedet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer