Gå til hovedinnhold

Fjordkraft godkjent for notering

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Oslo Børs har vedtatt å ta aksjene i Fjordkraft Holding ASA opp til notering på Oslo Børs.

Det gis dispensasjon fra kravet om at selskapet skal ha bestått i minst tre år, jf. opptaksreglene pkt. 2.3.1 og 2.3.2. Dispensasjon er gitt fordi virksomheten har bestått, men i andre juridiske enheter. Det forutsettes at selskapet før første noteringsdag oppfyller øvrige opptakskrav på Oslo Børs.

Børsdirektøren gis fullmakt til å fastsette første noteringsdag, senest 3. mai 2018.

Om Fjordkraft

Fjordkraft er Norges ledende merkenavn for strømsalg i privatmarkedet og det nest største i bedriftsmarkedet. Selskapet leverer strøm til mer enn 1,2 millioner mennesker gjennom omkring 530.000 målepunkter i privathjem, bedrifter og offentlig sektor i hele Norge. Fjordkrafts visjon er å levere strøm til mer enn to millioner mennesker og å være Norges mest attraktive strømleverandør for kunder, ansatte og aksjonærer.  investor.fjordkraft.no

Alle nyheter fra Oslo Børs

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer