Behind the scenes – Nordnet investorkveld

I hele høst er vi på veien med Nordnet investorkveld og vi har allerede vært i Tromsø, Drammen og Bergen med fulle hus. Neste stopp er Stavanger før turen går videre til Trondheim og Oslo. Du kan fortsatt melde deg på for å møte oss i en by nær deg.

Selv om investorkvelden har blitt gjennomført i flere år nå, så ligger det mye planlegging bak hvert eneste arrangement. Her gir vi deg en kikk «behind the scenes» på hva som skjer før under og etter Nordnet investorkveld.

Planleggingen av investorkvelden starter allerede flere måneder før det hele kjøres i gang. Hotellene vi er på må holdes av og vi må finne datoer som passer for både hotellene, samarbeidspartnerne våre og oss. Så begynner planleggingen av program, velkomstgave, messeområde og alle småting som man støter på på veien. Nettsider må lages og påmelding må planlegges.

En uke før vi reiser til en by har vi et ganske godt bilde av hvor mange som kommer til å komme på kvelden. Da begynner pakkingen av innhold til velkomstgaver, program, messeområde og bestilling av mat og drikke til alle som kommer.

kosekrok
Koseområdet vårt pleier å være mye koseligere enn når vi pakker til investorkvelden. Foto: Kristine Hollingen

På den store dagen er vi mellom 7 og 10 ansatte fra Nordnet som reiser fra kontoret i 12-tiden for å rekke å være klare til kvelden ruller i gang klokken 17.30. Som oftest flyr vi dit vi skal siden byene vi besøker ligger spredt over det ganske land.

StianChristian
Stian og Christian bruker flytiden godt med blant annet å oppdatere seg på den nyeste episoden av #pengepodden. Foto: Pernille Pryser

Når vi endelig er fremme ved hotellet har vi ingen tid å miste. Klokken er 13.30 og vi har fire timer på oss til å sette opp messeområdet, rigge opp alt det digitale og pakke mellom 200 og 400 velkomstgaver og program. Heldigvis har vi gjort dette noen ganger nå og alle vet at de må hjelpe til der det trengs.

goodies
Christian, Frid og Karl Oscar har full kontroll på pakking av velkomstgaver i et noe mørkt bakrom. Foto: Pernille Pryser

Messeområdet er klart. Alle samarbeidspartnerne er på plass. Vi er endelig klare til å rulle i gang en ny Nordnet investorkveld. Nå venter vi bare på hovedpersonene – dere.

messe
Messeområdet er på plass. Og selvsagt, godteriet. Foto: Pernille Pryser

Det er ikke uten grunn at vi må planlegge påmeldingen nøye. På selve dagen skal det serveres mat og drikke, deles ut program og velkomstgaver og alle må ha en stol å sitte på. Derfor møter du oss alltid i døren for registrering.

FP
Frid og Pernille sitter klare for å ønske deg velkommen og gi deg et program. Foto: Stian Andersen

Dørene er åpnet. Registreringen er i gang for fullt og vi er straks klare til å rulle showet i gang. På scenen ønsker salgssjefen vår, Anders Karde, deg velkommen med litt informasjon om hva vi gjør i Nordnet, i tillegg til å presentere alle de flotte samarbeidspartnerne våre som reiser land og strand rundt sammen med oss. Nå er det bare å lene seg tilbake og nyte programmet.

Full rulle
Anders Karde ønsker alle 300 oppmøtte i Bergen velkommen. Foto: Tommy Hulsund

Tre timer med påfyll av kunnskap kan bli mye, selv for den mest erfarne investor, derfor har vi lagt inn pauser med både mat, kaffe og muligheten til å møte mange blide fjes i messeområdet.

Tommy1
I Bergen var det mange engasjerte investorer som ville snakke med oss i messeområdet. Det setter vi veldig stor pris på! Foto: Tommy Hulsund

I løpet av kvelden får du innsikt i markedet fra DNB, Investtech, Nordea og Holberg Fondene, i tillegg til en live Markedspuls fra vår egen investeringsøkonom Karl Oscar Strøm. Når klokken slår 21.00 er det igjen farvel for denne gang og salen tømmes sakte, men sikkert mens noen ønsker selfies med foredragsholderne (rockestjernene?) våre.

Kvelden er derimot ikke over for vår del. Nå skal det rigges ned, pakkes og ryddes før vi kan ta oss en liten matbit etter enda et vellykket program takket være alle som kom og var med oss i løpet av kvelden.

Bryggen
Stian, Guttorm, Tommy, Anders, Karl Oscar, Christian og Frid er strålende fornøyde med investorkvelden i Bergen. Foto: Pernille Pryser

Dagen etter er det tilbake til Oslo og nedtellingen til neste by er i gang.

Sees i en by nær deg!

Her kan du melde deg på investorkvelden.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer