Markedspuls uke 35 – Sjømat i september

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Amerikansk rente og olje

Sjømat i september: I dag snakker jeg som vanlig om ukens hendelser, og tar opp Jackson Hole-møtet. Markedet er litt impulsløst og trenger ytterligere impulser for å finne retningen. Det kommer mange makrotall senere i dag og en viktig arbeidsrapport i morgen.

Sjømat i september

Vi har gleden av å introdusere fokus på sjømat i september. Målet er at du som kunde skal kunne ha et bedre investeringsgrunnlag om sjømataksjer i slutten av september. Vi får inn mange gjester via webinar, i #pengepodden og blogginnlegg som skal gjøre deg bedre rustet for å gjøre gode investeringer. Det er opp til deg å investere på retningen, og du kan investere om du er poistiv eller negativ til sektoren.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
02.09.2016 12:15

Mye bra info, men du kan med fordel korte ned til 15 min, god helg.