Gå til hovedinnhold

Teknisk analyse.


Verktøy for bedre timing i markedet.

Bruk teknisk analyse i kombinasjon med annen analyse til å finne frem til aksjer og å treffe bedre med investeringene dine. Teknisk analyse tilgjengelig på alle aksjesider. Du kan velge mellom tekniske indikatorer som SMA, EMA, Bollinger Bands, MACD, RSI og Stochastic oscilliator. Modulen leveres av Highcharts, mens den underliggende dataen kommer fra Morningstar. Les mer om de tekniske indikatorene som er tilgjengelig her.

Bli kunde

Hjelper deg å bestemme når du skal kjøpe eller selge.

  • Automatisk ordrelegging.

  • Stop loss begrenser nedsiden din.

  • For nybegynnere og erfarne.


Investtech.

Ferdige tekniske analyser på alle selskap i Norden.

Investtechs tekniske analyser hjelper deg å finne frem til aksjer og bestemme riktig tidspunkt for å kjøpe og selge. For 299 kroner i måneden får du tilgang til Investtechs abonnement Investor + Norden med ferdige analyser av alle aksjer i Norden og en mengde andre verktøy. Du trenger ingen tidligere erfaring med teknisk analyse for å bruke analysetjenesten. Analysene oppdateres daglig.

Trykk på knappen under for å bestille Investtech's analyser på nordnet.no. Ved oppsigelse gjør vi oppmerksom på at abonnementet avsluttes på oppsigelsesdatoen. Alle tilleggstjeneser vil bli belastet for hele måneden uavhengig av aktiveringsdato. For kommende måneder vil du bli belastet på forhånd.

Til Investtechs analyser

  • Abonnementet Investor + Norden fra Investtech.

  • Avanserte grafer på lang og mellomlang sikt.

  • Konkrete kjøps- og salgsignaler.

  • Topp 50 liste over de teknisk mest positive aksjene.

  • Dagens case og markedskommentarer.

  • Investtech's modellportefølje.

Helsesjekk.

Investtech har også lansert helsesjekk av porteføljer.

Helsesjekk er et verktøy som lar deg teste hvor solid og diversifisert porteføljen din egentlig er, og hvilke risikoer du må være oppmerksom på. Du får også konkrete tilbakemeldinger på hva du kan gjøre for å forbedre porteføljen din.

Se videoen for å få en gjennomgang av hvordan helsesjekken fungerer.

Investtech tumbnail.png

Forskning innen behaviour finance

Investtech ble etablert i 1997 og jobber med forskning innen behavioural finance. Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i Investtechs analyser, samt er publisert i flere forskningsrapporter som ligger offentlig tilgjengelig på deres hjemmesider. Flere analyser er testet med meget gode resultater.

Investtech leverer daglig analyser til private investorer og medier både i Norge og i utlandet.

Investtech.no

Som Active Trading-kunde eller Private Banking-kunde hos Nordnet har du gode vilkår på Investtech sine tjenester.

Ønsker du å lære mer om hvordan du kan benytte Investtech sine tjenester i praksis så finner du mer informasjon her: Lær deg teknisk analyse

Thumbnail Image