Gå til hovedinnhold

Markedspuls.

Ukentlig oppdatering på det viktigste som skjer i markedet.


Vår investeringsøkonom, Mads Johannesen, og aksjeanalytiker, Roger Berntsen, tar ukentlig for seg verdens aksjemarkeder i markedspuls. Ny episode hver mandag.

Se de siste episodene av Markedspuls her.

22. mai - G7-møte i Hiroshima.
22. mai - G7-møte i Hiroshima.

I ukens episode av Markedspuls diskuterer Roger og Bjørn Erik G7-møtet som foregikk i Japan denne helgen. De tar også for seg børsutviklingen det siste året.

16. mai - Gjeldstaket i USA.
16. mai - Gjeldstaket i USA.

Denne uken har Mads fri, så Bjørn Erik trår inn for å kommentere gjeldstaket i USA sammen med Roger. De kommer også inn på de kontroversielle uttalelsene fra sjefen i Norwegian angående analytikernes beregninger.

8. mai -  Berkshire Hathaway-spesial.
8. mai - Berkshire Hathaway-spesial.

I ukens episode av Markedspuls er det Berkshire Hathaway-spesial. Her vil dere få høre en engasjert og sprudlende Roger som forteller i det vide og brede om helgens største finansielle happening, nemlig årsmøtet til Charlie Munger og Warren Buffett.

Se de siste episodene av Økonominyhetene her.

image (10).png
26. mai - Rekorddyr ferie for nordmenn og grunnrenteskatten.

I ukens episode av Økonominyhetene diskuteres kronesvekkelsen vs. andre ferievalutaer, og spekulasjoner rundt årsakene til dette. Mads deler også en graf i sammenheng med grunnrenteskatten, samt får vi høre om ukens store saker på Oslo Børs.

Økonominyhetene 12.mai.PNG
12. mai - Befolkningsvekst, nåværende inflasjonstall og oljekroner.

I ukens episode av Økonominyhetene diskuteres befolkningstallene til Kina og India, og hvordan dette påvirker verdensøkonomien. Du får også høre mer om de nåværende inflasjonstallene i Norge og hvordan dette påvirker rentene fremover, samt statens inntekter fra oljekroner i år.

tv2.PNG
28. april - Teknologiselskaper, kunstig intelligens og svak kronekurs.

I ukens episode av Økonominyhetene diskuteres sterke tall fra de store amerikanske teknologiselskapene og årsaker til utvikling på børsen. Bjørn Erik forteller hvordan kunstig intelligens kan påvirke verdensøkonomien, og mulige årsaker til hvorfor kronekursen er så svak.

Spørsmål til markedspuls?

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål til marekdspuls, Mads Johannesen eller Roger Berntsen? Ta kontakt med oss i våre sosiale kanaler. Vi er tilgjengelig på Facebook, Twitter og Shareville.

Følg økonomene på Twitter: MadsNordnet og BullBerntsen
De er også tilgjengelige på Shareville: Mads og Roger

Disclaimer Markedspuls.

Markedspuls skal anses som markedsføringsmateriell, og innholdet må ikke oppfattes som en investeringsanbefaling. Sendingen er kun ment til informasjonsformål og generell spareveiledning. Nordnet tar ikke ansvar for eventuelle tap som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i Markedspuls. Nordnets talspersoner kan ha eierinteresse i selskapene som omtales i sendingen.
Økonomenes innehav er til enhver tid tilgjengelig på Shareville: MadsNordnet & BullBerntsen.

Les mer på disclaimer-siden.

Dette er ikke og skal ikke tolkes som en investeringsanbefaling eller anmodning om å tegne, kjøpe eller selge verdipapirer. Når du tar en investeringsbeslutning må du basere den på din egen vurdering og ta hensyn til dine mål og din økonomiske situasjon.

Det er alltid risiko forbundet med investeringer i finansielle verdipapirer.
Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko
for at du ikke får tilbake pengene du har investert. Historisk utvikling
er ingen garanti for fremtidig avkastning.