I dag, 18. januar, er den amerikanske børsen steng på grunn av Martin Luther King Jr. Day. Øvrige markeder har åpent som normalt. Her kan du se børsens åpningstider, samt hvilke dager som har avvikende åpningstider i 2021. 
Etter det planlagte vedlikeholdsarbeidet i helgen opplever enkelte kunder problemer ved å se beholdning i appen. Dette kan løses ved å reinstallere appen. 

Markedspuls.

Ukentlig oppdatering på det viktigste som skjer i markedet.

Vår investeringsøkonom, Mads Johannesen, og aksjeanalytiker, Roger Berntsen, tar ukentlig for seg verdens aksjemarkeder i markedspuls. Episodene legges ut hver torsdag på vår YouTube-kanal.lenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

Se de siste episodene av markedspuls her.

14. desember - Årskavalkade & lesertips for julen.

Roger og Mads tar fatt på årets siste Markedspuls. Der tar de en titt i bakspeilet og oppsummerer børsåret 2020. De benytter også anledningen til å trekke frem noen relevante grafer. Du får også noen tips til aksje- og finansrelaterte podcaster, bøker og filmer det kan være aktuelt å ta en titt på i julen. Med det ønsker vi alle Markedspuls-seere takk for følge i 2020! Riktig god jul og godt nytt år.

7. desember - Graf-spesial, digitale trender & AMD i ukens aksje.

I ukens Markedspuls blir det fokus på hvordan Covid19 har preget våre forbrukermønster, og hvilke investeringsmuligheter dette åpner opp for. Det blir særlig fokus på netthandelenes dominans, hvordan hjemmekontor-hverdagen påvirker oss, og hvilke bedrifter som rammes hardest av coronaviruset. I siste del av dagens sending blir det fokus på AMD i ukens aksje.

1. desember - Pexip, Aker Offshore Wind, Aker Carbon Capture og Nel.

I denne ukens markedspuls-sending tar Roger og Mads et tilbakeblikk på Nordnet Live-sendingene som ble avholdt av en rekke spennende selskaper. Deriblant hadde vi besøk av Pexip, Aker Offshore Wind, Aker Carbon Capture og Nel. I denne gjennomgangen skal de forsøke å trekke ut noen av de viktigste detaljene som fremkom under de ulike presentasjonene, og hvilken verdi dette kan ha for deg som investor.

19. oktober - 3. kvartalstall & Scatec Solar i fokus.

3. kvartalstallene står for tur, og bankene i USA åpnet resultatsesongen i forrige uke. Mads og Roger diskuterer blant annet Wells Fargo, Bank of America og Goldman Sachs. I ukens aksje blir det fullt fokus på Scatec Solar og deres oppkjøp av SN Power for nærmere 11 milliarder kr.

6. oktober - Hvordan påvirkes presidentvalget av coronaviruset?

Det blir fokus på presidentvalget og coronavirusets innvirkning. Du får også høre mer om råvareutviklingen i 2020, samt fokus på Q3-estimatene for S&P-500 selskapene. I ukens aksje tar Mads og Roger for seg brennevin-produsenten, Brown Forman.

23. november - Vaksinenyheter tall fra Oslo Børs & Norwegian

Mads og Roger innleder med å prate litt om Nordnet Live som nylig ble avhold, og alt innholdet dere finner i våre ulike kanaler derfra. Videre så tar de for seg valget i USA, vaksinenyhetene og utviklingen på verdens børser. Avslutningsvis blir det snakk om tall fra Oslo Børs og status i Norwegian Air Shuttle.

Spørsmål til markedspuls?

Har du tilbakemeldinger eller spørsmål til marekdspuls, Mads Johannesen eller Roger Berntsen? Ta kontakt med oss i våre sosiale kanaler. Vi er tilgjengelig på Facebooklenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu, Twitterlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og Sharevillelenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu.

Følg økonomene på Twitter: MadsNordnet og BullBerntsenlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu
De er også tilgjengelige på Shareville: Madslenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu og Rogerlenke til et annet nettsted, åpnes i nytt vindu

 • Oppgang i vente. BNP tall fra Kina overrasket. Bankaksjer i fokus i USA

  Ferske BNP tall fra Kina, viste at landets økonomi vokste med 2,3 prosent i 2020, noe bedre enn ventet. Investorene svarte med å sende børsene i...

  → Les innlegget
 • Nedgang i vente. Svak utvikling i Asia i natt. Små -og mellomstore selskaper steg videre i USA torsdag

  De asiatiske børsene endte ned på ukens siste handelsdag, dermed er det ingen drahjelp å få fra den regionen i dag. Smittetall, geopolitikk (USA vs....

  → Les innlegget
 • Svak oppgang i vente. Senatet avgjør riksrettsprosessen mot Trump. Blandet utvikling i USA og Asia

  Det ble en relativt rolig dag på Wall Street onsdag. Nasdaq indeksen, der de flest teknologiaksjene er notert, gjorde det for øvrig best, mens Dow...

  → Les innlegget

Dette må du vite om risiko og avkastning

Finansielle verdipapirer kan både øke og minke i verdi. Det er en risiko for at du ikke får tilbake pengene du har investert.

Før du investerer i et fond bør du lese prospektet som er tilgjengelig hos fondsforvalter og nøkkelinformasjonen du finner på ordreleggingssiden og på fondets produktside på nordnet.no.