Gå til hovedinnhold

Spennende investeringsmuligheter i shippingsektoren

Shippingsektoren har virkelig hatt medvind den siste tiden, mye som følge av at ratene har kommet opp på nivåer som er betydelig høyere enn “break even”-kostnadene til rederiene.

Mange av våre kunder har etterspurt mer informasjon om shippingindustrien, og de ulike norske selskapene som operere i sektoren. Investeringsøkonom Mads Johannesen inviterte derfor inn tørrlastrederiet Golden Ocean, 2020 Bulkers, og LNG-rederiet Flex LNG til #pengepodden-studio for en prat. Han har vært så heldig å få med seg toppledelsen i de respektive selskapene, som alle har utrolig mye kunnskap om industrien. Vår aksjeanalytiker, Roger Berntsen, har også hatt besøk av Frontline i studio, som både presenterer selskapet og svarer på spørsmål fra kundene.

Nyt en rekke gode podcaster, presentasjoner og intervjuer om en utrolig spennende sektor:

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer