Kl 15.50: Ikke vær redd!

OSEBX har steget fra 375 til 420 siden første juni, og 8 punkter ned i går og i dag er ingen krise. Det er heller nå man skal putte penger inn, før neste legg opp. Hvorfor? fordi vi er i en oppgangsfase, og det er ingenting med fallet de to siste dagene som tyder på at det er noe annet enn en pustepause. Lavt volum, ingen frykt!

Finansdirektøren i SUBC slutter, og hvis det er grunnen til at aksjen er ned -2.8% er det en kjøpsmulighet. De kommer til å finne en annen person som fyller denne funksjonen veldig raskt. Ingen grunn til at prisen på selskapet skal falle fordi en mann forlater skuten.

Nå kommer ISM non-manufactoring om få minutter, og det kan dytte markedet den ene eller andre veien. Kommer med en oppdatering senere.

OPPDATERING kl 17.41: Amerikanske indekser henter seg inn og Nasdaq er allerede i pluss. Dette lover godt for morgendagen, og viser at rallyet kanskje ikke er over enda.

Første april lå Norwegian aksjen på 113 kr, og nå har den kommet tilbake og handler på 111.5 kr. Den store forskjellen er at oljeprisen er 15-20% lavere enn den var i April. Jeg tror på ny årsbeste for denne aksjen.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer