Kl 15.07: Storebrand og retningen videre!

Storebrand får god medfart i dag, med oppgradering og positive kommentarer fra DNB og Pareto. Statsbanken mener STB på dette nivået priser inn en emisjon på 5.5 mrd kr. Pareto sier i sin analyse at forsikringselskapet ikke kommer til å trenge penger. Legger man to og to sammen, har du oppskriften på et rally på en tynn torsdag. Innsidekjøp fra sjefen i Storebrand Forsikring, kommer i tillegg. Jeg liker “storyen”, men ettersom jeg er nølende til totalmarkedet, tror jeg du får kjøpt den billigere snart.

Et av de viktigste elementene innen trading er disiplinen til å ligge unna markedet når det ikke er gode synlige muligheter. Det er vanskelig å skape noe ut av et flatt og kjedelig marked. Retningen i det korte bilde kan slå begge veier. Optimistene argumenterer med at det ble satt en bunn i USA i går, og nå er det “bouncetime”. Pessimistene kan slå i bordet med forverring i EU og dårlig børsdag i Europa.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer