Markedspuls – Oslo Børs, SDSD, BORR og HIDDN

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

I dagens Markedspuls snakker jeg litt om markedet og mine tanker om avslutningen på året. På bakgrunn av en del henvendelser, så velger jeg å avslutte året med å se på Standard Drilling, Borr Drilling og Hiddn Solutions.

Jeg deler også hva jeg tror blir hovedfokuset neste år og gjetter på hva oljeprisen og Oslo Børs står i om ett år.

God Jul – jeg gleder meg til neste år!

Markedspuls om SDSD, BORR og HIDDN

Mine innlegg er ment å gi informasjon, innsikt og tjene som inspirasjon. Innleggene er ikke å tolke som direkte kjøps- og/eller salgsanbefalinger. Hver enkelt investor bør vurdere sin egen investeringsstrategi, risikovilje og gjøre opp sin egen mening rundt de posisjoner man tar i markedet. Jeg kommenterer aksjer og det som skjer i markedet kontinuerlig her på bloggen, i media og i sosiale medier. Ønsker du en oversikt over min(e) portefølje(r), alle mine kjøp og salg, ligger dette fullstendig og åpent på shareville.no/TomNordnet. Følg meg gjerne på twitter for alle mine kommentarer; TomNordnet.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer