Gå til hovedinnhold

EMAS Offshore strykes fra notering på Oslo Børs

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.
Oslo Børs

Oslo Børs har besluttet å stryke EMAS Offshore Limited fra notering

Oslo Børs har truffet følgende vedtak: «Oslo Børs anser at EMAS Offshore Limited, utsteder av aksjer med ISIN SG1AD2000008, ikke er egnet for notering på Oslo Børs, og har besluttet å stryke aksjene fra notering, jf. Løpende forpliktelser punkt 15.1 og børsloven § 25 (1). Siste noteringsdag vil være 27. april 2018.»

Vedtaket kan påklages til Børsklagenemnden etter reglene i børsforskriften kapittel 8. Klagefristen er to uker.

Kort om saken:

Oslo Børs mener at EMAS Offshore Limited ikke er i stand til å oppfylle sine forpliktelser for finansiell rapportering og derfor ikke egnet til notering på Oslo Børs. Selskapets regnskapsrapporter er gjentatte ganger ikke publisert i tide. Selskapets publisering av den reviderte årsrapporten for 2016 og halvårsrapporten 2017 var vesentlig forsinket i henhold til verdipapirhandellovens frister. Selskapet har heller ikke publisert den reviderte årsrapporten for 2017 innen fristen. Selskapet har avvikende regnskapsår som innebærer at fristen for publisering av den reviderte årsrapporten for 2017 var 31. desember 2017.

Alle nyheter fra Oslo Børs

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer